O nama  E-mail

Morska akvaristika

R.Boškovića 4 ,  23000 ZADAR – HR

Mob:  +385 91 5770743

PROJEKTIRANJE – IZGRADNJA – POSTAVLJANJE – ODRŽAVANJE

morskih  akvarija svih dimenzija u vašem domu ili poslovnom prostoru.

Koristimo najmodernije metode održavanja te pračenje stanja vašeg akvarija preko računala.

U izradi morskih akvarija CROREEF je hrvatski lider u pružanju tehničkog  i esteskog dizajna, bilo to akvarij za firmu ili dom, uz širok spektar usluga kao pomoć Vama u bilo kojem trenutku ostvarivanja Vašeg akvarijskog sna.

Mi imamo ideje koje će vas inspirirati, naš know-how vodit će Vas kroz svaki korak do ostvarivanja projekta ,dok će Vam naš izbor kvalitetne opreme osigurati neprekidan i siguran život Vašeg akvarija. PONUDA

Naša misija je distribuirati takvu kvalitetnu opremu, koja je jednostavna, praktična, korisna i pouzdana , a uz sve to i elegantna , osiguravajući tako zadovoljstvo naših kupaca.

Uz sve to posebna je pažnja stavljena  na edukaciju budućih i sadašnjih akvarista uz pomoć stručnih članka koji opisuju korisna tehnička riješenja, te pružaju najnovije informacije iz svijeta akvaristike kako napraviti, te održavati uspješan morski akvarij. EDUKACIJA

 

 

O osnivaču i idejnom vođi

 

Mirko Belošević živi u Zadru te se morskom akvaristikom bavi više od deset godina. Nakon instalacije svog prvog morskog akvarija dok je jos živio u Italiji, ovaj hobi ga je toliko opsjednuo da je počeo pisati članke za akvarističke magazine, da bi na kraju prije pet godina bio jedan od osnivača talijanskog magazina Aquaplanta& Reefart , u kojem i dan danas izdaje članke, te je odgovorni urednik morskog dijela časopisa. Zanimaju ga razne stvari vezane za morsku akvaristiku, od biologije, tehnike,do ekologije koraljnih grebena, a moze se reći i da je dobar fotograf što pokazuje mnoštvo njegovih slika u časopisima i knjigama. Druželjubiv i željan znanja, Mirko je diljem svijeta na raznim kongresima i sajmovima akvaristike upoznao skoro sve najveće stručnjake moderne akvaristike, te s njima razmijenio svoja akvaristička iskustva, tako da ga danas sa sigurnosću mozemo smatrati najvećim hrvatskim stručnjakom na polju morske akvaristike koraljnih grebena. Mirko od prošle godine vodi firmu CROREEF koja se bavi od ideje do izrade akvarija po mjeri, te prodaje najmodernijih tehnickih pomagala za morsku akvaristiku.     

 

Tekst preuzet s “www.akvarij.NET

 

 
Copyright © CROREEF